Referencer

Slut med at bruge mad som trøst


Anbefaling af Free-forløb

Det mest udbytterige jeg har fået ud af mit forløb er, at jeg nu ved, at alt mad er ok at spise. Alt mad har samme værdi, og jeg må få det hele hvis jeg vil.

Mit forhold til mad er meget mere afslappet og jeg føler ikke at jeg skal bruge så mange kræfter og energi på at tænke på vægttab og det der hører til. Jeg troede aldrig at jeg ville nå dertil, hvor jeg ikke behøver at trøste mig selv med maden. Men det behøver jeg ikke. Jeg tør godt at mærke mine følelser nu, de er ikke farlige.

Det der har gjort mig allermest glad er en kombination af et mere afslappet forhold til mad og at jeg har opnået vægttab på 9 kg i alt.

De 3 største fordele ved forløbet har været:

At det har været tilpasset mig undervejs og ikke er et generelt forløb. At der er mulighed for at tage kontakt til Anne, hvis det brænder på. At mærke Anne´s seriøsitet og lyst til at hjælpe.

I dag er jeg i stand til så meget mere end jeg kunne før forløbet: At give mig selv lov til at spise slik og kage uden at skamme mig. At være i negative følelser uden at spise en masse mad. At mærke hvad min krop har brug for og justere derefter. At sige nej tak, når jeg ikke har lyst til mad eller drikke. At mærke mere efter i maven, og spise langsommere. At holde mit mål for øje og miste modet på en dårlig dag. At være mere ærlig over for mig selv og mine nærmeste i forhold til mad og krop.

Fysisk kan jeg mere og har færre smerter og mere energi.

Det har i høj grad været investeringen i tid og penge værd. Jeg har fået meget med mig herfra.

Nu skal jeg aldrig mere på kur!


Jette

Anbefaling til Free-forløb.

At tabe sig handler ikke kun om mad. Det handler ikke om, HVAD man spiser, men HVORFOR man spiser. Siden min 3. fødsel for 14 år siden har jeg gerne ville tabe ca. 10 overflødige kilo. Efter at have prøvet mange slankekure og metoder blev jeg glad, da jeg hørte Anne Knudsens foredrag og hæftede mig især ved, at alt er tilladt at spise.

Anne arbejder med det hele menneske, og man lærer sig selv at kende og finder ud af, at for at tabe sig er der andre faktorer, der spiller ind. Faktorer der skal være på plads, før vægttabet kommer.

Forløbet er godt sammensat og meget individuelt, selvom man er i en gruppe. Det at vi er i en gruppe, der alle ønsker at tabe sig, giver rigtig god energi. Det giver motivation til at fortsætte med vægttabet, selvom det af og til kan føles som en langsom måde. Men det her er den bedste måde at tabe sig på, for her ved jeg, at det holder resten af livet, og at jeg aldrig mere skal på kur.

Mange hilsener Jette, 51 år.

Et helt fantastisk forløb


Britta

Jeg har haft et helt fantastisk forløb hos Anne, som jeg kun kan give de allerbedste anbefalinger!

Anne har, med sin store viden og anerkendende måde at formidle på, været en stor hjælp for mig. Hun har en holistisk tilgang til mennesket, som gjorde, at jeg følte mig forstået og i gode hænder. Den forståelse og det engagement jeg blev mødt med, har betydet et ganske betydeligt vægttab hos mig, og uden at jeg på noget tidspunkt har følt, at jeg var på kur. Så tak Anne - jeg giver dig de varmeste anbefalinger og også gerne flere stjerner 5+. Du er bare så super god til det, du engagerer dig i og arbejder for, søde Anne - stuurrt, stuurrt 10-tal herfra.

Anne skaber et trygt rum


Medkursister på Mentor i Mad & Psyke forløb

Anne er utrolig professionel, knalddygtig, meget erfaren, reflekterende, lyttende, anerkendende, empatisk, god til at bruge sin intuition, åben, forstående, kærlig, ærlig, skaber et trygt rum og har god indlevelsesevne. Medkursister på Mentor i Mad & Psyke forløb (afsluttet juni 2018).

Et helt fantastisk forløb


Glenn

Jeg har haft et forløb ved Anne, og hun får hermed mine varmeste anbefalinger.

Det var et forløb, hvor jeg lærte rigtigt meget om mig selv.
Jeg har tabt mig flere gange tidligere, men desværre taget det hele på igen, plus lidt ekstra hver gang. Men i dette forløb arbejdede vi ikke kun med kosten og det "bare" at tabe sig, men også hvordan man spiser og f.eks. hvor henne man spiser.

En af mine store udfordringer er at spise foran tv, og tit så ryger det bare ned, uden man når hverken at nyde eller mærke det.
Så jeg fik en øvelse i at jeg skulle lade være med at spise foran tv, og virkeligt mærke efter i mig selv, hvis jeg gjorde det.

Hun var også utroligt god til at udfordre mig hver gang, så man var nogle gange nødt til at erkende nogle ting over for sig selv.

Et helt fantastisk forløb ved Anne Knudsen, og der burde være mange flere stjerner at give ud af her, end 5.

Med Anne ved min side, er jeg sikker på, det lykkes


Ditte

Anne Knudsen er et fantastik varmt menneske og meget dygtig til at guide og vejlede omkring vægttab/livsstils ændringer. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige vægttab med hjælp fra diætister, men ikke nogen som Anne, som arbejder med det mentale. Jeg kæmper videre... og med Anne ved min side, er jeg sikker på, det lykkes.

En fantastisk dygtig og nærværende diætist


Ann-Catrine

Har du et ønske om et vægttab med fokus på kosten men ikke ved hvordan du skal gribe det an eller er gået i stået og har brug for gode råd og hjælp til at komme i gang igen 😊 Så kan jeg varmt og personligt anbefale Anne Knudsen, som har over 32 års erfaring som diætist og coach.
Hun er en fantastisk dygtig og nærværende diætist, som ikke kunne kigger på hvordan vægttabet kan løses, men også har fokus på dig og de udfordringer man kan støde på undervejs. Tak for hjælpen Anne.

Nu nyder jeg synet af en lettere udgave af mig.


Christl

Mine varmeste anbefaleringer til Anne Knudsen, som er en superdygtig og engageret diætist og coach med over 30 års erfaring.
Anne arbejder seriøst og med en kærlig tilgang til det enkelte menneske. Anne formår at være nysgerrig på, hvad der ligger til grund for "de overflødige kilo" i samarbejde med en selv. Anne er skarp til at åbne op, for at det er muligt selv at spotte de blokeringer som ligger gemt.
For mit vedkommende har jeg fået øje på, om jeg egentlig tør blive de kilo lettere som jeg drømmer om, eller om det blot er en "forestilling" som jeg reelt ikke har taget ægte stilling til.
I forløbet har Anne bedt mig om at forestille mig slankere. Se mig selv i spejlet adskillige kilo lettere, føle mig lettere og finde kærligheden til, en forandring som jeg gerne vil forblive i.
Jeg belønner ikke længere mig selv med "mad" når jeg er træt eller har gjort noget ekstra godt. Nu stiller jeg mig foran spejlet og nyder synet af en lettere udgave af mig.

Du er en medvirkende og vigtig faktor i min vej mod et sundt liv


Lone

Jeg er meget glad og tilfreds med den kærlige og venlige og forstående støtte jeg har fået fra Anne i mit vægttabs-forløb. Tak for at du altid er til rådighed med dit høje faglige niveau omkring ernæring og mennesker og vores "faldgruber".
Du er en medvirkende og vigtig faktor i min vej mod et sundt liv resten af mit liv.

Helt igennem god og professionel rådgivning


Anne

Jeg kan varmt anbefale Anne. Anne har givet en helt igennem god og professionel rådgivning, og er dygtig til at finde de ting frem som man selv har svært ved at se og agere på, og efterfølgende lede en på rette vej.
Det var af stor betydning for mig at Anne var diætist, og Anne har i den grad levet op til mine forventninger. Anne

Anne jeg siger 1000 tak


Petra

Skønt med alle de redskaber du har givet mig til at være glad og holde den slanke linje.

Anne er god til at motivere


Ann-Marie

Jeg super glad for at komme hos Anne. Anne er god til at motivere og jeg er sikker på, at med den støtte, vil jeg komme i mål. Og som det vigtigste at kunne fastholde vægttabet.

Anne får os til at lykkes!


Anonym

Anbefaling af Free – forløb.

Jeg har SÅ meget lyst til at fortælle lidt om Annes koncept! Og hvad det betyder for mig.

Jeg har i mange år ønsket at få et ”normalt” forhold til mad. Men jeg overspiste, med skam og manglende selvværd til følge. Min vægt steg og steg, og jeg følte mig som en stor fiasko. Troede ikke på, at jeg kunne skabe forandring.

Men heldigvis stødte jeg en dag på Anne. Det sker ikke så tit at man møder noget i sit liv, som giver 100 procent mening. Mening fordi det rammer spot on på alle parametre. Og det gjorde Annes FREE-koncept for mig.

Da jeg tog kontakt til Anne, var det med det ønske, at hun kunne give mig håbet om forandring tilbage. Vi tog en snak om mit forhold til mad. Jeg blev klar over, at her var én som vidste, hvordan jeg havde det. Én som forstod, og som også havde løsningen!

Jeg er i dag i en gruppe med andre, som også gerne vil finde en anden vej i deres forhold til mad. En vej som vi kan følge resten af livet (og som IKKE er en kur!)

Og tro mig: Anne får os til at lykkes!

Hun guider, forklarer og bakker op på en måde så man føler sig helt forstået, respekteret - og som en succes! Hun arbejder med den måde vi ser os selv på (og tænker om os selv på).

Hun forklarer hvorfor ”kur”-tankegangen ikke hjælper, hvorfor tilbagefald er trædesten på læringens vej, og derfor er guld værd! Hvorfor mad ikke bør deles op i forbudt og tilladt - og hvilken betydning nydelse har. Hun kender til psykens indflydelse på vores forhold til mad, og ved, at det er i den måde vi tænker på, som skaber forandring og håb!

Jeg ønsker, at alle der har udfordringer i deres forhold til mad, må møde ”en Anne” på deres vej. Hun får os til at ændre retning til et liv, hvor mad ikke er erstatning for andre behov, men slet og ret nydelse og vejen til mæthed – naturlig mæthed. Man får det bedre med sig selv og sin krop, hvilket igen, på den lange bane, naturligt giver vægttab – helt FREE J.

Kursist på Free-forløb 2/2019

FÅ FAT I MIN POPULÆRE GUIDE:

"SÅDAN SPISER DU LÆKKERIER UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED"

- Vælg det du allerhelst vil have
- Lær at spise mindre slik
- Spis med nydelse
- Inspiration til vægttab uden kur

Få guiden her. Du får samtidig frit

abonnement på mit nyhedsbrev.