Referencer

Et helt fantastisk forløb


Britta

Jeg har haft et helt fantastisk forløb hos Anne, som jeg kun kan give de allerbedste anbefalinger!

Anne har, med sin store viden og anerkendende måde at formidle på, været en stor hjælp for mig. Hun har en holistisk tilgang til mennesket, som gjorde, at jeg følte mig forstået og i gode hænder. Den forståelse og det engagement jeg blev mødt med, har betydet et ganske betydeligt vægttab hos mig, og uden at jeg på noget tidspunkt har følt, at jeg var på kur. Så tak Anne - jeg giver dig de varmeste anbefalinger og også gerne flere stjerner 5+. Du er bare så super god til det, du engagerer dig i og arbejder for, søde Anne - stuurrt, stuurrt 10-tal herfra.

Anne skaber et trygt rum


Medkursister på Mentor i Mad & Psyke forløb

Anne er utrolig professionel, knalddygtig, meget erfaren, reflekterende, lyttende, anerkendende, empatisk, god til at bruge sin intuition, åben, forstående, kærlig, ærlig, skaber et trygt rum og har god indlevelsesevne. Medkursister på Mentor i Mad & Psyke forløb (afsluttet juni 2018).

Et helt fantastisk forløb


Glenn

Jeg har haft et forløb ved Anne, og hun får hermed mine varmeste anbefalinger.

Det var et forløb, hvor jeg lærte rigtigt meget om mig selv.
Jeg har tabt mig flere gange tidligere, men desværre taget det hele på igen, plus lidt ekstra hver gang. Men i dette forløb arbejdede vi ikke kun med kosten og det "bare" at tabe sig, men også hvordan man spiser og f.eks. hvor henne man spiser.

En af mine store udfordringer er at spise foran tv, og tit så ryger det bare ned, uden man når hverken at nyde eller mærke det.
Så jeg fik en øvelse i at jeg skulle lade være med at spise foran tv, og virkeligt mærke efter i mig selv, hvis jeg gjorde det.

Hun var også utroligt god til at udfordre mig hver gang, så man var nogle gange nødt til at erkende nogle ting over for sig selv.

Et helt fantastisk forløb ved Anne Knudsen, og der burde være mange flere stjerner at give ud af her, end 5.

Med Anne ved min side, er jeg sikker på, det lykkes


Ditte

Anne Knudsen er et fantastik varmt menneske og meget dygtig til at guide og vejlede omkring vægttab/livsstils ændringer. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige vægttab med hjælp fra diætister, men ikke nogen som Anne, som arbejder med det mentale. Jeg kæmper videre... og med Anne ved min side, er jeg sikker på, det lykkes.

En fantastisk dygtig og nærværende diætist


Ann-Catrine

Har du et ønske om et vægttab med fokus på kosten men ikke ved hvordan du skal gribe det an eller er gået i stået og har brug for gode råd og hjælp til at komme i gang igen 😊 Så kan jeg varmt og personligt anbefale Anne Knudsen, som har over 32 års erfaring som diætist og coach.
Hun er en fantastisk dygtig og nærværende diætist, som ikke kunne kigger på hvordan vægttabet kan løses, men også har fokus på dig og de udfordringer man kan støde på undervejs. Tak for hjælpen Anne.

Nu nyder jeg synet af en lettere udgave af mig.


Christl

Mine varmeste anbefaleringer til Anne Knudsen, som er en superdygtig og engageret diætist og coach med over 30 års erfaring.
Anne arbejder seriøst og med en kærlig tilgang til det enkelte menneske. Anne formår at være nysgerrig på, hvad der ligger til grund for "de overflødige kilo" i samarbejde med en selv. Anne er skarp til at åbne op, for at det er muligt selv at spotte de blokeringer som ligger gemt.
For mit vedkommende har jeg fået øje på, om jeg egentlig tør blive de kilo lettere som jeg drømmer om, eller om det blot er en "forestilling" som jeg reelt ikke har taget ægte stilling til.
I forløbet har Anne bedt mig om at forestille mig slankere. Se mig selv i spejlet adskillige kilo lettere, føle mig lettere og finde kærligheden til, en forandring som jeg gerne vil forblive i.
Jeg belønner ikke længere mig selv med "mad" når jeg er træt eller har gjort noget ekstra godt. Nu stiller jeg mig foran spejlet og nyder synet af en lettere udgave af mig.

Du er en medvirkende og vigtig faktor i min vej mod et sundt liv


Lone

Jeg er meget glad og tilfreds med den kærlige og venlige og forstående støtte jeg har fået fra Anne i mit vægttabs-forløb. Tak for at du altid er til rådighed med dit høje faglige niveau omkring ernæring og mennesker og vores "faldgruber".
Du er en medvirkende og vigtig faktor i min vej mod et sundt liv resten af mit liv.

Helt igennem god og professionel rådgivning


Anne

Jeg kan varmt anbefale Anne. Anne har givet en helt igennem god og professionel rådgivning, og er dygtig til at finde de ting frem som man selv har svært ved at se og agere på, og efterfølgende lede en på rette vej.
Det var af stor betydning for mig at Anne var diætist, og Anne har i den grad levet op til mine forventninger. Anne

Anne jeg siger 1000 tak


Petra

Skønt med alle de redskaber du har givet mig til at være glad og holde den slanke linje.

Anne er god til at motivere


Ann-Marie

Jeg super glad for at komme hos Anne. Anne er god til at motivere og jeg er sikker på, at med den støtte, vil jeg komme i mål. Og som det vigtigste at kunne fastholde vægttabet.

FÅ FAT I MIN POPULÆRE GUIDE:

"SÅDAN SPISER DU LÆKKERIER UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED"

- Vælg det du allerhelst vil have
- Lær at spise mindre slik
- Spis med nydelse
- Inspiration til vægttab uden kur

Få guiden her. Du får samtidig frit

abonnement på mit nyhedsbrev.