Referencer

Slut med at bruge mad som trøst


Ida

Det mest udbytterige jeg har fået ud af mit forløb er, at jeg nu ved, at alt mad er ok at spise. Alt mad har samme værdi, og jeg må få det hele hvis jeg vil.

Mit forhold til mad er meget mere afslappet og jeg føler ikke at jeg skal bruge så mange kræfter og energi på at tænke på vægttab og det der hører til. Jeg troede aldrig at jeg ville nå dertil, hvor jeg ikke behøver at trøste mig selv med maden. Men det behøver jeg ikke. Jeg tør godt at mærke mine følelser nu, de er ikke farlige.

Det der har gjort mig allermest glad er en kombination af et mere afslappet forhold til mad og at jeg har opnået vægttab på 9 kg i alt.

De 3 største fordele ved forløbet har været:

At det har været tilpasset mig undervejs og ikke er et generelt forløb. At der er mulighed for at tage kontakt til Anne, hvis det brænder på. At mærke Anne´s seriøsitet og lyst til at hjælpe.

I dag er jeg i stand til så meget mere end jeg kunne før forløbet: At give mig selv lov til at spise slik og kage uden at skamme mig. At være i negative følelser uden at spise en masse mad. At mærke hvad min krop har brug for og justere derefter. At sige nej tak, når jeg ikke har lyst til mad eller drikke. At mærke mere efter i maven, og spise langsommere. At holde mit mål for øje og miste modet på en dårlig dag. At være mere ærlig over for mig selv og mine nærmeste i forhold til mad og krop.

Fysisk kan jeg mere og har færre smerter og mere energi.

Det har i høj grad været investeringen i tid og penge værd. Jeg har fået meget med mig herfra.

Nu skal jeg aldrig mere på kur!


Jette

Anbefaling til Free-forløb.

Efter at have prøvet utallige slankekure med restriktioner og dårlig samvittighed, er jeg altid endt med at tage det hele på igen. Jeg var utilfreds, følte jeg havde så svag en selvdiciplin, at jeg ikke bare kunne tage mig sammen og tabe mig. Dyrke noget mere motion og spise mindre - hvor svært kunne det være? MEN DET VIRKER TYDELIGVIS IKKE. Jeg blev glad, da jeg hørte Anne Knudsens foredrag og hæftede mig især ved, at alt er tilladt at spise.

Anne arbejder med det hele menneske, og man lærer sig selv at kende og finder ud af, at for at tabe sig er der andre faktorer, der spiller ind. Faktorer der skal være på plads, før vægttabet kan komme.

Forløbet er godt sammensat og meget individuelt, selvom man er i en gruppe. Det at vi er i en gruppe, giver rigtig god energi og motivation til at fortsætte selvom det af og til kan føles som en langsom måde. Men det her er den bedste måde, for her ved jeg, at det jeg har lært holder resten af livet, og at jeg aldrig mere skal på kur.

Det bedste har været:

  • at jeg kan spise al slags mad uden at føle dårlig samvittighed.
  • at mad ikke skal deles op i sund og usund mad.
  • at jeg vælger at spise mad som giver mig stor nydelse - det gør at jeg ikke så ofte bare spiser uhæmmet af søde sager - jeg tager mig tid til at nyde den!
  • at når jeg ind imellem bare spiser for at spise, så ved jeg hvad der er på spil: træthed, stress, ked af, irritabilitet.
  • at jeg er blevet mere accepterende overfor mig selv.

Du får kun roser! - Et meget veltilrettelagt forløb, hvor jeg er blevet bevidst om så mange ting.

Du har forstået at tilpasse kurset til hele gruppen, fordi du har MÆRKET hvad vi havde brug for hver især, fordi du var så passioneret omkring hele forløbet.

Du har været meget dygtig til at formidle budskabet.

Jeg vil klart anbefale forløbet til alle det har lyst til at arbejde med sig selv og som spiser på følelser.

Mange hilsener Jette, 51 år.

Et helt fantastisk forløb


Britta

Jeg har haft et helt fantastisk forløb hos Anne, som jeg kun kan give de allerbedste anbefalinger!

Anne har, med sin store viden og anerkendende måde at formidle på, været en stor hjælp for mig. Hun har en holistisk tilgang til mennesket, som gjorde, at jeg følte mig forstået og i gode hænder. Den forståelse og det engagement jeg blev mødt med, har betydet et ganske betydeligt vægttab hos mig, og uden at jeg på noget tidspunkt har følt eller været på kur. Så tak Anne - jeg giver dig de varmeste anbefalinger og også gerne flere stjerner 5+. Du er bare så super god til det, du engagerer dig i og arbejder for, søde Anne - stuurrt, stuurrt 10-tal herfra.

Anne skaber et trygt rum


Medkursister på Mentor i Mad & Psyke forløb

Anne er utrolig professionel, knalddygtig, meget erfaren, reflekterende, lyttende, anerkendende, empatisk, god til at bruge sin intuition, åben, forstående, kærlig, ærlig, skaber et trygt rum og har god indlevelsesevne. Medkursister på Mentor i Mad & Psyke forløb (juni 2018).

Et helt fantastisk forløb


Glenn

Jeg har haft et forløb ved Anne, og hun får hermed mine varmeste anbefalinger.

Det var et forløb, hvor jeg lærte rigtigt meget om mig selv.
Jeg har tabt mig flere gange tidligere, men desværre taget det hele på igen, plus lidt ekstra hver gang. Men i dette forløb arbejdede vi ikke kun med kosten og det "bare" at tabe sig, men også hvordan man spiser og f.eks. hvor henne man spiser.

En af mine store udfordringer er at spise foran tv, og tit så ryger det bare ned, uden man når hverken at nyde eller mærke det.
Så jeg fik en øvelse i at jeg skulle lade være med at spise foran tv, og virkeligt mærke efter i mig selv, hvis jeg gjorde det.

Hun var også utroligt god til at udfordre mig hver gang, så man var nogle gange nødt til at erkende nogle ting over for sig selv.

Et helt fantastisk forløb ved Anne Knudsen, og der burde være mange flere stjerner at give ud af her, end 5.

Med Anne ved min side, er jeg sikker på, det lykkes


Ditte

Anne Knudsen er et fantastik varmt menneske og meget dygtig til at guide og vejlede. om mine ønskede livsstils ændringer. Jeg har efterhånden prøvet en del forskelligt med hjælp fra diætister, men ikke nogen som Anne, som arbejder med det mentale. Jeg kæmper videre... og med Anne ved min side, er jeg sikker på, det lykkes.

Du er en medvirkende og vigtig faktor i min vej mod et sundt liv


Lone

Jeg er meget glad og tilfreds med den kærlige og venlige og forstående støtte jeg har fået fra Anne. Tak for at du altid er til rådighed med dit høje faglige niveau omkring ernæring og mennesker og vores "faldgruber".
Du er en medvirkende og vigtig faktor i min vej mod et sundt liv resten af mit liv.

Helt igennem god og professionel rådgivning


Anne

Jeg kan varmt anbefale Anne. Anne har givet en helt igennem god og professionel rådgivning, og er dygtig til at finde de ting frem som man selv har svært ved at se og agere på, og efterfølgende lede en på rette vej.
Det var af stor betydning for mig at Anne var diætist, og Anne har i den grad levet op til mine forventninger. Anne

Anne får os til at lykkes!


Anonym

Anbefaling af Free – forløb.

Jeg har SÅ meget lyst til at fortælle lidt om Annes koncept! Og hvad det betyder for mig.

Jeg har i mange år ønsket at få et ”normalt” forhold til mad. Men jeg overspiste, med skam og manglende selvværd til følge. Min vægt steg og steg, og jeg følte mig som en stor fiasko. Troede ikke på, at jeg kunne skabe forandring.

Men heldigvis stødte jeg en dag på Anne. Det sker ikke så tit at man møder noget i sit liv, som giver 100 procent mening. Mening fordi det rammer spot on på alle parametre. Og det gjorde Annes FREE-koncept for mig.

Da jeg tog kontakt til Anne, var det med det ønske, at hun kunne give mig håbet om forandring tilbage. Vi tog en snak om mit forhold til mad. Jeg blev klar over, at her var én som vidste, hvordan jeg havde det. Én som forstod, og som også havde løsningen!

Jeg er i dag i en gruppe med andre, som også gerne vil finde en anden vej i deres forhold til mad. En vej som vi kan følge resten af livet (og som IKKE er en kur!)

Og tro mig: Anne får os til at lykkes!

Hun guider, forklarer og bakker op på en måde så man føler sig helt forstået, respekteret - og som en succes! Hun arbejder med den måde vi ser os selv på (og tænker om os selv på).

Hun forklarer hvorfor ”kur”-tankegangen ikke hjælper, hvorfor tilbagefald er trædesten på læringens vej, og derfor er guld værd! Hvorfor mad ikke bør deles op i forbudt og tilladt - og hvilken betydning nydelse har. Hun kender til psykens indflydelse på vores forhold til mad, og ved, at det er i den måde vi tænker på, som skaber forandring og håb!

Jeg ønsker, at alle der har udfordringer i deres forhold til mad, må møde ”en Anne” på deres vej. Hun får os til at ændre retning til et liv, hvor mad ikke er erstatning for andre behov, men slet og ret nydelse og vejen til mæthed – naturlig mæthed. Man får det bedre med sig selv og sin krop, hvilket igen, på den lange bane, naturligt giver vægttab – helt FREE !

Kursist på Free-forløb 2/2019