Vedvarende forandring – nu!

Det er min erfaring – både min egen personlige, og fra mit arbejde gennem årene med hundredevis af klienter, at dét at have mange mislykkede slankekure bag sig, og stadig veje for meget, giver en hverdag fyldt med bekymringer, irritation over ikke kan kunne lykkes når du nu godt ved det hele, følelsen af ikke at være god nok eller pæn nok, følelse af skyld og skam efter at have spist for meget og skældt sig selv ud, træthed, opgiven hed, måske sygdomme og smerter, og generelt mindre glæde.

Det sætter dybe spor og kan desværre ikke undgå at påvirke livskvaliteten og relationen til familien. Måske bekymrer du dig om dine børn overtager dit spisemønster, måske besværliggør vægten fri leg med børnene eller børnebørnene, dem der står dig nær, bekymrer sig om dit helbred, måske vælges noget fra i livet, som tidligere gav stor glæde og den aktive livsstil stilles på vågeblus.

I stedet for at have et liv, hvor kan føle dig fri i krop og sind og vide, at du aldrig mere behøver at gå på kur igen fordi du har fundet DIN nøgle til at leve i balance. Og hvor du kan nyde, hvad du har lyst til ligesom de naturligt slanke mennesker gør og hvor du føler dig gladere, mere aktiv og har overskud til familien og vennerne.

Jeg ved det, for jeg har været der selv. Mine forløb er lavet ud fra dét, jeg ønskede mig mere end noget andet, da jeg selv oplevede smerten ved at ikke at kunne styre min mad og min vægt på

trods af at jeg have al den viden der skulle til! Så havde jeg vidst hvad jeg ved nu, ville jeg have skabt det liv jeg drømte om meget tidligere.

Jeg har efteruddannet mig coach og mentor i Mad & Psyke og har arbejdet med mig selv og mit forstyrrede forhold til mad. Udviklingen er gået frem og lidt tilbage undervejs, men jeg har gået vejen. Og i dag står godt hvor jeg står, er i kontakt med mine behov og føler mig helt fri ift. min mad og min krop.

Nu vil jeg lære dét fra mig, jeg ved. Jeg har taget omvejene, så du kan tage genvejene.

Mine forløb er skabt for at hjælpe dig til at slutte fred med din mad og din krop, så du kan opleve at livet folder sig ud.

Du får al den viden, de redskaber og den støtte, du har brug for, for at du nu og i fremtiden ved at du aldrig behøver at gå på kur igen..

 

Er du træt af at sidde fast, selvom du godt ved hvad der skal til?

Har du prøvet mange kure, som alligevel ikke virkede?

Orker du næsten ikke at have det som du har det?

Har du mange undskyldninger for ikke at lave forandringer?

Og er du klar til at gøre noget andet end du plejer?

Så book en uforpligtende afklarende samtale på ca 1 time. Det foregår på telefon og koster 0 kr.

Her hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der skal til for at du kan opnå det du dybest set drømmer om.