Diætist: “Det er ikke HVAD du spiser, men HVORFOR du spiser, der er vigtigt”

Det er ikke HVAD du spiser, men HVORFOR du spiser, der er vigtigt

Jeg har 33 års erfaring som klinisk diætist med vejledning og undervisning af mennesker med kroniske livsstilsygdomme og overvægt. Jeg har derfor stor erfaring med hvad der virker og især ikke virker, når vanerne skal ændres – ikke bare for en periode, men så det bliver langtidsholdbart.

Udover min professionelle erfaring, har jeg personlig erfaring. Jeg havde igennem mange år et ganske forstyrret forhold til mad, som betød jeg kæmpede med mig selv og min vægt.

Jeg laver aldrig (mere) kostplaner, da min erfaring er, at de kun hjælper dig for en kort periode. Jeg har fokus på 2 områder:

Maden: jeg hjælper dig med at ændre dine (u)vaner til en mere hensigtsmæssig og sundere måde at spise på.

I mine øjne er kostplaner og kure én stor misforståelse iht. et vægttab.

Jeg har gennem årene set, hvad det gør ved mennesker at leve efter kostplaner med indbyggede forbud og afsavn. Det vækker den indre rebel og lysten til at spise ”det forkerte” stiger. De gamle vaner kommer så hurtigt tilbage, for ingen kan leve et liv med forbud.  Man giver op og følelsen af nederlag kommer.

Med andre ord, slankekure kun virker for nogle få. Og hvis de ikke virker for dig, er det fordi, det ikke handler om mad. Det handler om dit forhold til mad. Hvis du vejer for meget, er der ikke noget galt med dig eller din vægt, men det fortæller, at problemet er dit forhold til maden.

Derfor hjælper det ikke kun at sætte ind med ændring af maden. Og min tilgang til mad og vægttab kan siges kort: ingen forbud, sund fornuft og fokus på nydelse og succes.  Og succes får vi når vi gør noget andet end vi plejer.

Vaner, tanker og følelser: vores vaner er ofte styret af tanker, overbevisninger og følelser. Jeg hjælper dig med at finde frm til de bagvedliggende årsager til, at du spiser for meget og erstatte den med nye måder at handle på. Jeg ”holder dig i hånden” mens du træner og justerer de nye vaner, så du får lært at holde fast.

Min erfaring er, at når du får kigget på hvorfor du spiser for meget, så kan forandringen begynde.

Jeg har rigtig god erfaring med at arbejde med en trin-for-trin strategi, som du selv er med til at lægge.

Jeg har udviklet en særlig evne til spotte hvad der forhindrer dig i, at opnå det du gerne vil; et vægttab som er holdbart fordi du får sluttet fred med dit forhold til din mad og din vægt.

Kort sagt, min strategi er helt anderledes end den traditionelle måde at støtte mennesker til at opnå et vægttab (kost og motion). Jeg baserer min vejledning og undervisning på masser af erfaring med både klienter og mig selv. Og har suppleret med en række efteruddannelser – læs mere under punkterne coach og mentor i mad & psyke ™ og Qigong.

Du vil opleve at dine nye vaner efterhånden begynder at fungere automatisk og du mærker velvære, tilfredshed og du slutter fred med din mad og din vægt. Og du kan sætte dig selv FRI.

FÅ FAT I MIN POPULÆRE GUIDE:

"SÅDAN SPISER DU LÆKKERIER UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED"

- Vælg det du allerhelst vil have
- Lær at spise mindre slik
- Spis med nydelse
- Inspiration til vægttab uden kur

Få guiden her. Du får samtidig frit

abonnement på mit nyhedsbrev.